07.11.2011

Puss In Boots in continuare lider

 

  Nici in al doilea weekend in Box-Office Mojo nu s-au produs surprize in privinta liderului,pentru ca din nou Puss In Boots este in continuare pe primul loc,astfel ca nou-intratele in top Tower Heist si A Very Harold and Kumar Christmans urmatoarele doua locuri in top.

   Incasarile pelliculei au insumat suma de 33 de milioane de dolari,cu 3% mai putin fata de primul weekend in care a fost lider.

   Locul 2 a fost ocupat de Tower Heist cu suma de 25 de milioane de dolari,o suma mult sub asteptarile producatorilor.

   Pe locul 3 regasim comedia A Very Harold and Kumar Christmas care a incasat decat 13,1 milioane de dolari o suma foarte mica in comparatie cu celelalte pelicule cu actori in distributie.

  Paranormal Activity este foarte aproape de a trece pragul celor 100 de milioane de dolari,iar cu cele 8,5 milioane de dolari incasate in aceasta saptamana ocupa locul 4,iar SF-ul In Time ocupa locul 5 cu suma de 7,4 milioane de dolari.

  Locurile 6-10 sunt ocupate in ordine de catre:Footlose cu suma de 3,4 milioane de dolari,Real Steel cu suma de 3,4 milioane de dolari,The Rum Diary cu suma de 3 milioane de dolari,The Ides of March cu 2 milioane,iar ultimul loc este ocupat de catre Moneyball cu incasari de 1,9 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu