06.11.2011

Trailer Immortals 3D


  Immortals 3D este o pelicula incadrata in genul Actiune,Drama,Fantastic in regia lui Tarsem Singh,si spune povestea lui Tezeu.

   Actorii distribuiti in pelicula sunt urmatorii:Henry Cavill aka Tezeu,Mickey Rourke aka Regele Hyperion,Luke Evans aka Zeus,Freida Pinto aka Fedra,Kellan Lutz aka Poseidon,Stephen Dorff aka Stavros,Isabel Lucas aka Atena,Corey Sevier aka Apolo si etc.

  Sinopsul filmului este urmatorul:Dupa mitica lupta dintre Zei si Titani,o noua forta malefica ameninta omenirea,de data aceasta fiind vorba despre regele Hyperion,care declara razboi intregi omenirii.

  Dupa ce asambleaza o armata de oameni desfigurati cu propria lui mana,el incepe sa caute in toata Grecia o arma cu puteri inimaginabile si anume Arcul lui Epirus,faurit de insusi Ares.

  Numai cel care detine aceasta arma ii poate elibera pe Titani care sunt inchisi in temnita din Muntii Tartaros,iar zeii care sunt legati de un legamant antic care le interzice sa intervina in conflictul dintre oameni,insa Zeus il va alege in secret pe Tezeu,care va fi ajutat de o banda de proscrisi va incerca sa il stopeze pe Hyperion din distrugerea omenirii si masacrarea zeilor.

  Premiera in Romania va fi pe data de 11.11.2011.

                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu