08.11.2011

Jessica Chastain intr-o pelicula despre printesa Diana


  Jessica Chastain va aparea in mai multe proiecte regizate de mari nume si anume in Horizons sub regia lui Joseph Kosinki si horror-ul lui Guillermo del Toro Mama,iar recent a fost anuntata ca va fi distribuita intr-o pelicula care are ca tema viata printesei Diana.

   Pelicula care se va intitula Caught In Flight,va spune povestea de dragoste care se bazeaza pe o relatie adevarata a printesei Diana tinuta mult timp secreta si care este in cautare de finantatori la festivalul anual de la Santa Monica,California si anume American Film Market.

   Filmul va relata povestea de dragoste dintre printesa Diana si doctorul Hasnat Kahn din anul 1995,cu care a avut o relatie discreta vreme de doi ani.

    Alte detalii nu se cunosc legate de pelicula care se va lega de restul vietii printesei,un exemplu fiind relatia ei cu Dodi Fayed alaturi de care se afla in momentul accidentului in care si-a pierdut viata.

    Pelicula va fi regizate de catre Oliver Hirschbiegel,scenariul ii va apartine lui Steven Jeffreys,iar filmarile vor incepe in luna martie 2012,filmarile urmand sa aiba loc in Pakistan,Angola si Franta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu