25.09.2011

The Lone Ranger,unda verde pentru productie

 Dupa ce mult timp proiectul The Lone Ranger a lui Gore Verbinski cu Johnny Deep in rolul principal era pe cale sa devina istorie,pana la urma cei de la Disney au facut in cele din urma un compromis si au dat unda verde productie dupa ce au stabilit bugetul alocat si sa stabilit si data de lansare.

  Dupa negocieri indelungate suma alocata filmului a ajuns in cele din urma la 215 milioane de dolari,dupa ce in prima instanta suma alocata era in jur de 250 de milioane.

 Factorul principal in decizia finala luata de cei de la Disney a fost nimeni altul decat Johnny Deep care si-a dorit extrem de mult sa joace in acest film si nu in ultimul rand dorinta de a lucra numai cu Verbinski la acest proiect,iar cei de la Disney a preferat sa realizeze filmul pentru a nu pierde colaborarea cu cei doi.

 Filmarile vor incepe in primavara anului viitor,filmul avand si o data de lansare indrazneata,tinand cont de efecte speciale, compania va trebuie sa mai scoata ceva bani pentru ca pelicula sa ajunga in cinema la sfarsitul anului viitor.

Momentan nu se stie sigur daca actorii care isi confirmasera participarea mai sunt inca valabili,insa sigur Armie Hammer ramane in rolul principal desi stirile anterioare il mentionau pe Tonto aka Johnny Deep in rolul principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu