24.09.2011

Michael Fassbender,viitorul Robocop?

 Regizorul Jose Padilha-Elite Squad,este cel care a fost desemnat sa regizeze Robocop are deja o prima idee cu privire despre cum ar putea filmul sau sa se diferentieze de cel original al lui Paul Verhoeven din anul 1987,avand deja in vizor un actor foarte cunoscut.

 Intr-un interviu acordat celor de la GloboNews,regizorul a declarat ca pentru rolul cyborgului politist initiat drept Alex J.Murphy s-a gandit la actori foarte celebri precum Tom Cruise dar si la actori mai tineri,aflati in ascensiune precum Chris Pine,insa cu toate aceastea s-a oprit la un nume foarte in voga si anume Michael Fassbender.

 Potrivit declaratilor date de regizor o intalnire intre el si starul din Inglorious Basterds si X-Men First Class va avea loc cat de curand,si datorita faptului ca scenariul este aproape gata,urmatorul pas fiind alegerea actorilor.

  Cat despre pelicula si cum se va diferentia fata de original, va fi vorba bineinteles despre efectele digitale si a introducerii de elemente CGi,dar si de diferite teme abordate de pelicula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu