26.09.2011

Lion King,din nou lider

 Pentru a doua saptamana lider in Box-Ofiice este Lion King care a incasat de la publicul american suma de 22,1 milioane de dolari,cu o usoara scadere fata de saptamana trecuta,insa cu incasari totale in toata lumea in valoare de 390 de milioane de dolari.

 Dintre nou-intratele pelicule in acest weekend,singurul concurent pentru Lion King a fost Moneyball cu Brad Pitt care este o drama sportiva autobiografica ocupand locul 2 cu suma de 20,6 milioane de dolari,fiind aproape la egalitate cu noua animatie Disney si anume Dolphin Tale aflata pe locul 3 cu suma de 20,2 milioane de dolari,care spune povestea de prietenie dintre un baiat si un delfin.

 Locul 4 este ocupat de nou-intratul Abduction cu suma de 11,2 milioane de dolari,locul 5 revenind peliculei Killer Elite care a incasat suma de 9,5 milioane de dolari,insa niciunul din cele 2 filme nereusind sa dea lovitura in box-office.

  Clasamentul este completat pana la locul 10 de Contagion-8,5 milioane de dolari,Drive-5,7 milioane de dolari,The Help-4,4 milioane de dolari,Straw Dogs-2,1 milioane de dolari si I Don't Know How She Does-2 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu