04.09.2011

The Lone Ranger


The Lone Ranger,pe linie moarta?

In acesta saptamana,mai exact joi au avut loc discutii la studiorile Disney cu producatorul Jerry Bruckheimer ,tema principala fiind stabilirea unui buget,iar weekendul acesta se astepta un rezultat asupa demararii proiectului The Lone Ranger,in care isi vor face aparitia Armie Hammer si Johhny Deep.

Se pare din unele surse ca bugetul alocat initial care era de 250 de milioane de dolari va fi redus la suma de 200 de milioane de dolari,iar alte surse sustin faptul ca studiorile intarziu proiectarea filmului,afirmand ca Johhny Deep nu colaboreaza decat cu Verbinski,iar in acest moment regizorul atasat este Mike Newell.

Conform scenariului povestea se invarte asupra unui grup de oameni care protejeaza legea texana,care dupa ce pleaca in cautarea unei bande de nelegiuiti,care este condusa de catre Butch Cavendish,acestia sunt prinsi intr-o ambuscada de catre banda iar totii sunt ucisi aparent in totalitate.

Un supravietuitor este insa gasit de catre un amerindian pe nume Tonto aka Johhny Depp care il ingrijeste,iar acesta dupa ce isi revine va pleca alaturi de calul sau Silver si Tonto pe urmele criminalilor pentru a fi adusi in fata legii.

Ramane de vazut ce decizie se va lua si daca filmul va aparea la data stabilita in Romania si anume data de 22.12.2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu