05.09.2011

The Help,lider din nou



 The Help a incheiat sezonul de vara pe primul loc in Box-Ofiice Mojo,castigand in aceasta saptamana suma totala pe teritoriul Statelor Unite care a insumat 14,2 milioane de dolari,in timp ce anul trecut in acest timp pe primul loc se situa The American cu George Clooney.

 Pelicula scrisa si regizata de catre Tate Taylor a reusit sa treaca de pragul de 100 de milioane de dolari,insumand incasarile totale,plasand pelicula pe primul loc la capitolul drama lansate in timpul verii.

 Cele trei noi filme intrate in acest weekend si anume:The Debt,Apollo 18 si Shark Night 3D au ocupat urmatoarele locuri in Box-Office Mojo,si anume The Debt a ocupat locul doi cu suma de 9,8 milioane de dolari,urmat de Apollo 18 care a incasat suma de 8,7 milioane de dolari ,iar pe locul 4 se situeaza Shark Night 3D cu suma de 8,6 milioane de dolari.

 Locul 5 este ocupat de catre Rise of The Planet of Apes cu suma de 7,8 milioane de dolari,ajungand la un total de 345 de milioane de dolari in intreaga lume.

  Locul 6 este ocupat de catre Columbiana cu suma de 7,4 milioane de dolari,urmata fiind de Our Idiot Brother-5,1 milioane de dolari,Don;t Be Afraid of the Dark-4,9 milioane de dolari,Spy Kids-4,6 milioane de dolari si nu in ultimul rand  The Smurfs-4 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu