03.09.2011

Trailer Apollo 18


Noul Apollo 18 este realizat de catre regizorul Gonzalo Lpoez-Gallego si prezinta o presupusa misiune secreta pe Luna a lui Apollo 18 si pune o intrebare publicului larg si anume De ce nu ne-am intors dupa Luna, dupa misiunea Apollo 17.

Documentarul va prezenta imagini care pana acuma au fost ascunse publicului si prezinta ceea ce ar putea fi forme extratereste de viata pe Luna.Se presupune ca cei doi astronauti care au fost in misiunea Apollo 17 au recuperat ceva de pe Luna in aceea nava,iar cei doi au fost convinsi ca oameni sa nu mai puna vreodata piciorul pe Luna.

NASA neaga aceaste acuzatii,altii sunt convinsi ca acesta este adevaratul motiv pentru care nu ne-am mai intors pe Luna.

Echipajul era format din Eugene Cernan-comandantul navei,Ron Evans-pilotul capsulei si Harrison Schmitt-pilotul vehicului selenar Challenger.

Oricare ar fi pana la urma adevarul,NASA a castigat cursa universului,impunand pe mai departe elucidarea misteriului universului.

Insa noi oamenii poate niciodata nu vom afla adevarul care a fost in spatele misiunii Apollo 17, si care este de fapt adevaratul motiv pentru care niciodata nu ne-am mai intors pe Luna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu