11.08.2011

Riddick 3



Sa dat unde verde pentru inceperea filmarilor la pelicula Chronicles of Riddick 3,in regia lui David Twohy care a mai regizat peliculele Pitch Black si The Chronicles of Riddick si avandu-l in rolul principal pe acelasi Vin Diesel au anuntat cei de la Moviehole.

Multe informatii nu au fost date in legatura cu data inceperii filmarilor,avand la dispozitie doar cateva informatii legate de personaje si de scenariu.Personajele secundare il includ pe Wiliam J.Johns care este un mercenar aflat pe urmele lui Riddick,Santana o acolita a mercenarului,Dahl o mercenara super sexy si Krone un comandant increzut.

Cu titlul The Chronicles of Riddick:Dean Man Stalking are urmatorul sinopsis:Riddick este tradat de catre confratii lui si lasat sa moara pe o planeta pustie,unde el lupta pentru supravietuire impotriva extraterestilor.

El devine astfel mult mai puternic si periculos decat a fost vreodata,iar in scurt timp mercenarii din toata galaxia navalesc peste el insa el printr-un plan elaborat ii prinde,el ducandu-i exact unde el isi doreste.

Aici el dezlantuie iadul asupra lor urmand ca apoi el sa se intoarca pe planeta lui de origine si anume Furya in incercarea de a o salva de la dezastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu