12.08.2011

Fast & Furios 6 premiera in 2013



Fast Five a fost lansat in primavara avand incasari de peste 600 de milioane de dolari si regizorul Justin Lin a devenit un nume foarte cautat de cei de la Hollywood caruia i-a fost oferit regia unui rebot al filmului Highlander dar si cea a lui Terminator.

Intr-un interviu acordat celor de la The Playlist regizorul de origine thailandeza a declarat ca urmatarul lui proiect constituie o continuare a francizei de succes Fast&Five.

Cei de la studiorile Universal au stabilit deja data de lansare a urmatoarei parti din Fast&Five aceasta fiind 24 mai 2013 iar Vin Diesel si Brian O'Connor fac din nou echipa la volanul unora din cele mai atragatoare si performante masini.

In privinta noului Terminator regizorul Justin Lin a confirmat ca a avut ocazia de a discuta intr-o intalnire neoficiala cu Arnold Schwarzenegger si James Cameron care va fi producator insa a afirmat ca filmul nu va fi facut prea curand.

Despre noul Highlander cei de la Summit Entertaiment merg mai departe deoarece filmul si-a gasit un alt finantator alaturi de producatorul Neal Moritz iar scenaristii sunt Art Marcum si Matt Halloway

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu