13.08.2011

The Change-Up


The Change-up este o comedie cu actorii Ryan Reynolds si Jason Bateman care este regizata de catre David Dobkin care a regizat Wedding Crashers dupa scenariul scris de catre Jon Lucas si Scott Moore scenaristii de la Hangover,producator fiind Neal Moritza care a produs Fast&Furious si Click.

Povestea filmului este una clasica si anume schimbul de corp.Ryan Reynolds si Jason Bateman se cunosc de foarte multi ani dar de ceva timp viata i-a dus pe drumuri diferite.Mitch este celibatar fara un loc de munca si e genul careia niciodata nu i-a placut sa isi asume vreo responsabilitate.

In schimb Dave este opusul lui Mitch avand tot ce isi doreste:o nevasta,pe Jamie interpretata de Leslie Mann,copii si un job foarte bine platit la o firma de avocatura,iar cand cei doi ies intr-o seara la o bauta in dimineata urmatoare ei se trezesc captivi unul in corpul celuilalt.

Insa viata noua pe care fiecare o au acu nu este exact ceea ce si-au imaginat aceasta complicandu-se o data cu aparitia noi asociate a lui David,Sabrina interpretata de Olivia Wilde dar si din cauza tatalui lui Mitch de care acesta se indepartase.

Timpul trecand,cei doi trec prin cele mai comice chinuri in incercarea de a nu-si distruge viata reciproc iar unicul lor scop este acela de a gasi o modalitate sa-si recapete viata de dinainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu