14.08.2011

Cenusareasa


Dupa marele succes obtinut anul trecut la box-office de animatia Alice in Tara Minunilor,marile studiori au trecut la recrearea de povesti clasice intr-un ton modern.Alba ca Zapada si cei sapte pitici se afla in trei proiecte,iar Cenusareasa o va urma regizata de cei de Disney.

Conform celor de la Deadline,o versiune mult mai moderna a fost scrisa de catre Aline Brosh McKenna care a scris The Devil Wears Prada iar regizorul este Mark Romanek care a regizat Never Let Me Go si One Hour Photo.

In aceste momente prea multe detalii nu se stiu despre aceste proiect tot ce stim este ca ni-l prezinta pe Print in toiul pregatirilor pentru nunta aranjata din anumite motive politice,unde exact in mijlocul lor se iveste Cenusareasa.

Cei de la Disney pregatesc trei filme cu Alba ca Zapada care se numeste Order of the Seven,iar o ultima versiune a filmului spun povestea unui grup de pitici care se transforma intr-un grup de luptatori pentru a ajuta o femeie sa scape de o forta straveche a raului.

Cei de la Universal si Relativity au avansat foarte mult cu productiile aflandu-se in aceste momente in faza de pre-productie cele 2 productii fiind Snow White and the Hunstman si Brothers Grimm:Snow White

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu