15.08.2011

Rise of the Planet of the Apes din nou lider



Rise of the Planet of the Apes este din nou lider in box-office conform celor de la box-office Mojo cu suma de 27,5 milioane de dolari insa procentele scazand la 50% fata de saptamana trecuta.

O mare supriza a constituit locul 2 ocupat de drama cu Emma Stone in rol principal si anume The Help cu suma de 25,5 milioane de dolari in care este vorba despre o relatie care face valva intr-un mic oras din Mississipi in anii 60 dintre autoarea cartii pe care se bazeaza filmul Kathryn Stockett si o camerista de culoare.

Pe locul 3 se situeaza Final Destination 5 care a incasat suma de 18,4 milioane de dolari care insa are un debut slab fata de filmul din 2009 care incasase in primele 3 zile suma de 27,4 milioane de dolari.

Pe locul 4 regasim animatia The Smurfs cu suma de 13,5 milioane de dolari care fac ca suma totala incasata de animatie sa se ridice la 242 de milioane de dolari care reprezinta dublul bugetului alocat productiei.

Pe locul 5 gasim o comedie de actiune cu Jesse Eisenberg si Danny McBride care se numeste 30 Minutes or Less care a incasat suma de 13 milioane de dolari.

Locul 6 este ocupat de Cowboys&Aliens cu suma de 7,6 milioane de dolari,urmat de Captain America cu suma de 7,1 milioane de dolari,Crazy,Stupid,Love cu suma de 6,9 milioane de dolari,Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 cu suma de 6,8 milioane de dolari si ultimul loc ocupat de The Change-Up cu suma de 6,2 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu