10.08.2011

Resident Evil 5



Cei de la Bloody Digusting au confirmat stirea conform careia Milla Jovovich va juca in Resident Evil iar regizorul care se ocupa de acest proiect este acelasi vechi si nou Paul W.S.Anderson nimeni altul decat sotul actritei si cel care sa ocupat si de pelicula The Three Muskeeters.

Titlul noului Resident Evil cu numarul 5 la activ se numeste Resident Evil:Retribution,iar scenariul o va avea protagonista din nou pe Alice in drumul de la Toronto la Tokyo in drumul ei spre razbunarea asupra corporatie Umbrella si lupta ei cu zombi.

In noua serie isi va face simtita prezenta si actrita Sienna Guillory interpretat lui Jill Valentine personaj care a purtat un dispozitiv de control al mintii,implantat de cei din corporatia Umbrella.

Paul W.S.Anderson a regizat doua filme din seria Resident Evil,dar a fost producatorul tuturor peliculelor din aceasta serie.Ultimul fim Resident Evil:Afterlife a avut incasari in toata lumea suma de 296 de milioane de dolari la un buget de 60 de milioane de dolari.

Lansarea in America a filmului Resident Evil:Retribution va avea loc incepand cu data de 14 septembrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu