14.02.2012

Michael Bay regizeaza si Transformers 4



                                             
  Producatorul francizei de succes Transformers,Lorenzo di Bonaventura,a confirmat intr-un interviu faptul ca regizorul Michael Bay a acceptat sa revina la scaunul regizoral al unui film al celebrei francizei,iar noul film va fi un fel de continuare,cu o poveste total diferita si personaje noi.

   Regizorul a spus in 2011 ca nu va continua sa regizeze franciza,si ca se va axa pe o pelicula cu un buget mic,printre care Pain si Gain,cu Dwayne Johson si Mark Wahlberg in rolurile principale,pentru ca la sfarsitul anului trecut sa ia in considerare regizarea peliculei,care totusi a obtinut incasari foarte mari.

   Studiourile Paramount au decis ca noul film sa fie un fel de reboot,iar Optimus si Bumblebee vor fi sigur in acest nou film care se vrea unul total nou fata de ce anume stim.

   Producatorul nu a confirmat inca participarea lui Jason Statham,despre care se spunea ca ar fi primit o oferta de a juca in viitoarele filme din serie,si a mentionat ca distributia va fi anuntata odata cu terminarea scenariului.

   Transformers 4 va fi lansat in 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu