13.02.2012

Channing Tatum si Rachel McAdams pe primul loc cu pelicula The Wow

 
                                               

  Cele 4 noi filme intrate la sfarsitul saptamanii trecute in Box-Office Mojo au reusit sa intreaca asteptarile producatorilor si sa reuseasca sa obtina sume peste 20 de milioane de dolari fiecare,lucru care s-a mai intamplat decat o singura data in istoria acestui clasament.

   Pe primul loc s-a clasat pelicula The Wow,care a obtinut de la o audienta mult feminina,suma de 41,7 milioane de dolari.

  Locul 2 este ocupat de catre Safe House,un film de actiune cu Denzel Washington si Ryan Reynolds in rolurile principale,care a strans suma de 39,3 milioane de dolari.

  Pe locul 3 gasim Journey 2:The Mysterious Island a reusit sa stranga din bilete suma de 27,55 milioane de dolari.

  Locul 4 este ocupat de lansarea in 3D a peliculei Star Wars:Episode 1-The Phantom Menace care a strans suma de 23 de milioane de dolari,lucru care a confirmat inca o data popularitatea de care se bucura in continuare seria.

   Pe 5 gasim Chronicle-12,3 milioane de dolari,fiind urmat de The Woman in Black-10,3 milioane de dolari,The Grey-5 milioane de dolari,Big Miracle-3,8 milioane de dolari,The Descendants-3,5 milioane de dolari si Underworld:Awakening-2,5 milioane de dolari.

                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu