17.11.2011

Trailer Mirror,Mirror


   Pelicula Mirror,Mirror va fi o abordare diferita a clasicii povestii ''Alba Ca Zapada si cei Sapte Pitici'',in care personajele pozitive isi revendica dreptul la regatul distrus.

   Sub bagheta regizorala a lui Tarsem Singh,vom regasi o pleada de actori cunoscuti in aceasta pelicula fantastica si anume Julia Roberts aka Regina cea Rea,Lily Collins aka Alba ca Zapada,Armie Hammer aka Printul Andrew Alcott,Sean Bean aka Regele si multi altii in aceasta abordare a clasicului.

  In acest film,Regina cea Rea este o femeie narcisista,extravaganta,risipoate,lihnita dupa putere,dar si extrem de comica in ironia ei.

  Ea va reusi sa puna mana pe tron,deoarece Alba Ca Zapada,care este mostenitoarea de drept a tronului,este naiva si in primul rand tanara.

  Dupa ce este exilata in padure,ea isi va gasi o companie de sapte pitici care detin niste arme foarte creative,compesand astfel dimensiunile lor reduse.

  Impreuna cu astia,Alba ca Zapada va incepe sa lupte pentru ceea ce ii apartine de fapt,si anume tronul.

  Pelicula se incadreaza in genul Fantastic,Actiune,Drama,Comedie.

  Filmul se va lansa in cinematografele din Statele Unite pe data de 16 martie 2012.

                      

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant filmul... clasicul personaj "Alba Ca Zăpada și cei Șapte Pitici", revine după o perioada foarte mare în atenția noastră ....drăguț :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da dragos intradevar acu sa vedem care din cele 2 pentru ca avem si Snow White and The Hustman o sa apara si el care e mai tare

    RăspundețiȘtergere