16.11.2011

Trailer John Carter

  

   Pelicula John Carter este inspirata din romanul ''A Princess of Mars'' a lui Edgar Rice Burroughs si este primul volum din cele 11,care a fost publicat in anul 1912.

   El il are in centru pe un anume John Carter,care este un veteran al razboiului civil,care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns intr-o pestera din calea indienilor apasi,aceasta fiind de fapt o poarta a timpului si se va teleporta pe Marte.

   Desi in multe privinte Marte seamana cu suprafata Terrei,lucrurile nu stau chiar asa,subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat planeta intr-un desert,iar conflictele dintre Red Martians si Green Martians aducand-o in pragul distrugerii.

   El va fi luat prizonier de catre Green Martins,care sunt niste creaturi imense de peste 3,5 metri inaltime,de culoare verde si avand patru brate.

  Insa va reusi sa evadeze si ii va ajuta pe Tars Tarkas,printesa Dejah Torris si poporul Red Martins sa isi infrunte vechii dusmani.

  Isi da seama in curand ca victoria sta in mainile lui si ca poate inclina balanta victoriei,aceasta se indragosteste de frumoasa Dejah Torris si astfel va lupta alaturi de ea.

  Pelicula este regizata de catre Andrew Stanton avandu-i in rolurile principale pe Lynn Collins aka Dejah Torris si Taylor Kitsch aka John Carter.

  Filmul va avea premiera in Romania pe data de 09.03.2012.

                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu