18.10.2011

Transformers continua cu Jason Statham?


  Inca din vara se zvonea ca cei de la Paramount si-ar dori o continuare a francizei de succes Transformers,iar acesta a generat in multe discutii privind distributia urmatoarelor filme si directia in care se va indrepta actiunea.

  Potrivit celor de la Variety,desi initial anuntase ca renunta la carma francizei,Michael Bay este dispus la discutii,alaturi de Steven Spielberg si cei de la Paramount,despre cele 2 continuari ale francizei.

  Scenaristul Ehren Kruger a spus ca cei de la Paramount au testat mai multe scenarii,printre care si cel propus de el,si urmeaza sa filmele cele 2 pelicule in paralel,urmand ca productia sa inceapa undeva spre sfarsitul anului viitor sau la inceputul lui 2013.

  Shia LaBeouf a declarat public ca nu mai doreste sa faca parte din aceste proiecte,cei de la studio sunt in cautarea unui actor care sa fie rolul principal,iar numele cel mai mentionat este cel al lui Jason Statham.

  Despre celelalte 2 vedete masculine ale francizei,Tyrese Gibson si Josh Duhamel nu se cunosc detalii daca acestia vor reveni in continuarile seriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu