17.10.2011

Real Steel in continuare lider in Box-Office

 

Pentru al doilea weekend consecutiv,Real Steel isi mentine pozitia de lider,in ciuda faptului ca in weekend s-au lansat doua relansari din anii'80,Footlose si The Thing,insa nu au reusit sa detroze Real Steel dupa primul loc.

   Footlose care s-a clasat pe locul doi,este un remake al originalului din 1984,nereusind insa sa faca prea mare valva nici in randurile criticilor,dar mai ales privind incasarile care au insumat suma de 16,1 milioane de dolari,insa fiind aproape de a detrona Real Steel,acesta reusind sa isi mentina prima pozitie cu doar 200 de mii de dolari in plus.

  Pe locul gasim The Thing cu incasari de 8,7 milioane de dolari,insa o suma mult sub asteptari,chiar daca a starnit interesul fanilor si specialistilor.

  Pe locul 4 gasim Ides of March,cu suma de 7,5 milioane de dolari,urmat fiind de Dolphin Tale-6,3 milioane de dolari,Moneyball-5,5 milioane de dolari,50/50-4,3 milioane de dolari,Courageous-3,4 milioane de dolari,The Big Year,iar ultimul loc este ocupat de catre The Lion King 3D-2,7 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu