03.10.2011

Dolphin Tale 3D,Lider in Box-Office


  Filmul cu Brad Pitt in rol principal nu a reusit nici saptamana aceasta sa ajunga lider in Box-Office,fiind depasit si el,si ocupantul primul loc de saptamana trecuta,The Lion King 3D de povestea emotionanta de familie,Dolphin Tale 3D.

  Pelicula care spune povestea de prietenie dintre un baiat si un delfin a reusit sa obtina incasari totale care au insumat suma de 14,2 milioane de dolari,fiind urmat de Moneyball cu suma de 12,5 milioane de dolari,iar liderul de 2 saptamani The Lion King 3D sa clasat pe locul 3 cu suma de 11 milioane de dolari.

  Alte patru nou intrari si-au facut simtita prezenta in Top 10,iar Courageous a incasat suma de 8,8 milioane de dolari clasandu-se pe locul 5 care prezinta drama unor politisti.

  Locul 6 este ocupat de drama  Dream House cu Rachel Weisz si Daniel Craig care a incasat suma de 8,2 milioane de dolari,iar povestea se invarte in jurul unui mister si anume ca fostii proprietari unde cei doi s-au mutat au fost ucisi cu sange rece.

  Pe locul 8 gasim comedia cu Anna Faris si Chris Evans,What's Your Number a obtinut suma de 5,6 milioane de dolari.Abduction se regaseste pe locul sapte cu suma de 5,6 milioane de dolari.

 Topul este incheiat de  Contagion cu suma de 5 milioane de dolari si Killer Elite care a incasat 4,8 milioane de dolari.

                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu