02.10.2011

Ce face Marvel dupa The Avengers,Iron Man 3 si Thor 2?

 
Dupa succesul obtinut de Thor,compania Marvel au inceput sa isi largeasca orizontul cinematografic in care vor aduce publicului larg nume mai putin cunoscute,iar printre aceastea se numara Ant-Men,Guardians of Galaxy si Inhumans ne informeaza cei de la Entertainment Weekly.

  Despre Ant-Men sa mai discutat de-a lungul timpului si se stia ca va face parte din supereroii care vor partea de un film,dar despre celelalte titluri se stiu foarte putine lucruri,insa acest lucru se va schimba in scurt timp.

  Filmul despre Ant-Men are inca din anul 2007 un regizor si anume Edgar Wright iar acest lucru ramane valabil.El s-a ocupat si de scenariu,care a suferit cateva modificari,iar in scenariu este vorba de un biofizician ce descopera o substanta care ii va modifica aspectul total.

  Potrivit declaratilor lui Kevin Feige,presedintele Marvel,sa inceput lucrul si la Guardians of Galaxy care va oferi o desfasurare epica de proportii in spatiu,iar povestea filmului se invarte in jurul unui grup de fiinte extratereste din sec.31,fiecare reprezentand ultima fiinta din specia pe care o reprezinta,iar acestea vor calatori in timp si se vor intalni cu personajele Marvel din sec.20.


  Inhumans va spune povestea unor creaturi rezultate din experientele rasei extratereste Kree,care isi dorea o rasa de super-soldati,iar dupa ce extraterestii abandoneaza experimentul,ne-umanii isi vor crea propria lor comunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu