10.09.2011

Trailer Tower Heist


 A aparut un nou trailer pentru comedia Tower Heist care ii are in rolurile principale pe Ben Stiller si Eddy Murphy care va fi gazda Oscarului cu numarul 84,iar regia filmului ii apartine lui Brett Ratner.

 Din trailer pelicula seamana cu o alta regizata de acest regizor si anume Rush Hour.Filmul il aduce in prim plan pe Eddy Murphy in stilul lui clasic care joaca in acest film rolul unui hot intelept care pare restrans in replici,filmul avand ratingul PG-13,adica interzis celor sub 13 ani.

 Ben Stiller aka  Josh Kovacs a reusit de-a lungul unui deceniu sa conduca una din cele mai luxoase si securizate cladiri din New York,iar deasupra apartamentului lui Josh se afla inchis Alan Alda aka Arthur Shaw supranumit ''Titanul dupa Wall Street.

  Insa doar cu cateva zile iainte de eliberare,echipa lui Josh apeleaza la un hot si anume Eddy Murphy pentru a incerca imposibilul si anume sa puna mana pe ceea ce se afla in apartament.

  In distributie mai apar Tea Leoni,Casey Affleck,Alan Alda,Michael Pena precum si starleta Gabourey Sidibe.

 Cu un scenariu scris de catre Ted Griffin si Jeff Nathanson-Men in Black 3, pelicula va ajunge in cinematografe incepand cu data de 4 noiembrie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu