09.09.2011

Keira Knightley in rolul Annei Karenina

 
 Keira Knightley,Jude Law si Aaron Johnson vor juca in pelicula Anna Karenina conform stirii publicate de catre cei de la The Wrap,potrivit unui comunicat de presa emis de catre cei de la studiorile Focus Features.

 Desi  numele actorilor erau de mult timp atasate acestei productii,numele lor au fost abia acuma oficiliazate,dupa ce producatorii au stabilit locatia filmarilor,cat si momentul in care filmul va incepe sa fie turnat,urmand ca camerele sa se deplaseze la jumatatea lunii septembrie in Marea Britanie,dupa care filmarile se vor muta in Rusia.

 Cel care va regiza pelicula este Joe Wright,care a mai regizat doua pelicule cu frumoasa Keira Knightley si anume Atonement si Pride&Prejudice.

 Keira va avea rolul principal si anume al Annei Karenina,in timp ce Jude Law va fi sotul acesteia Aleskei Karenin,iar Johnson va avea rolul contelui  Vronsky.

 Cel care va adapta romanul lui Lev Tolstoi va fi Tom Stoppard,care a castigat un Oscar pentru pelicula Shakespeare in Love.

  Cea mai recenta adaptare a romanului a fost in anul 1997 in care Sophie Marceau a interpretat rolul Annei Karenina iar contele Vronsky a fost interpretat de catre Sean Bean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu