29.09.2011

Steven Spielberg,dorit pentru un film despre Moise


 Desi momentan este extrem de ocupat si pe deasupra dorit de foarte multe studiouri pentru anumite proiecte,regizorul este se pare atras de noua oferta a celor de la Warner Bros,si anume aceea de-a realiza o pelicula despre viata lui Moise,intitulata Gods and Kings,conform celor de la Deadline.

 Regizorul a mai adus de-a lungul timpului pe marele ecran momente delicate din viata poporului,din care el insasi se trage si anume in peliculele Schindler's List cat si in Munich,astfel ca oferta nu a fost refuzata,iar cele doua parti urmeaza sa se intalneasca cat de curand pentru a discuta termeni contractului.

 Spielberg a fost atras de scenariul scris de catre Michael Green si Stuart Hazeldine,care descriu viata lui Moise de la nastere pana la moarte,concentrandu-se mai ales pe momentele mai importante:eliberarea evreilor din Egipt,primirea celor 10 porunci si drumul spre Tara Sfanta.

 Este un proiect extrem de ambitios si amplu,motiv pentru care cei de la Warner vor trebuie sa lucreze cu cei de la Dreamworks.

  Este a doua pelicula inspirata din Vechiul Testament care se pregateste la Hollwyood,dupa cea anuntata de Mel Gibson despre Iuda Macabeul,asta daca Spielberg isi va face timp pentru pelicula,momentan fiind ocupat cu Lincoln si Robocalypse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu