30.09.2011

Ea este noua fata Bond?


Actrita Berenice Marlohe ar putea fi noua fata Bond,in productia care il are in rolul princopal pe Daniel Craig,ne informeaza cei de la Twitch.com.Intitulat simplu,Bond 23,filmul isi continua filmarile acum in Turcia.

  Ea este o actrita franceza de televiziune foarte cunoscuta,momentan ea lucrand la un lungmetraj alaturi de Sophie Marceau care se numeste Un bonheur n'arrive jamais seul,in timp ce in Bond 23 i-ar putea reveni partitura feminina a filmului,o actrita turca ar putea primi un rol negativ,ajutorul personajului principal negativ.

  Anterior,actritele Olivia Wilde cat si Naomi Harris,au fost drept posibile candidate pentru rolul fetei din Bond,iar despre Naomi Harris se spunea chiar ca va primi rolul lui Miss Moneypenny,secretara lui Bond,insa moment lucrurile sunt incerte.

  Dupa ce filmarile din India au fost intrerupte,echipa de filmare se va muta in Istanbul pentru a realiza secventele de deschidere al filmului,iar potrivit ministrului culturii si turismului din Turcia si alte locatii din tara sunt vizate pentru filmari,cat si unele portiuni ale Bosforului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu