21.09.2011

Steven Spielberg regizeaza Lincoln

 Cineastul este extrem de aproape de a-si implini un vis si anume,acela despre viata lui Lincoln,al 16-lea presedinte american si a oferit intr-un interviu acordat recent celor de la Orlando Sentinel detalii foarte interesante legate de productia filmului.

 El a fost nevoit sa amane de cateva ori inceperea productiei,a confirmat ca pelicula este gata pentru startul filmarilor,iar lansarea filmului va avea loc dupa alegerile prezidentiale din 2012,tocmai pentru a nu avea loc discutii legate de tema politicului legat de film.

 Pelicula il va avea in rol principal pe Daniel Day-Lewis,si se bazeaza pe cartea lui Doris Kearns Goodwin care se numeste Team of Rivals,insa filmul se va concentra doar pe ultimele patru luni din viata lui Lincoln cand pe 15 aprilie 1865 presedintele a fost asasinat.

 Filmarile vor avea loc in statul Virginia pentru ca in film vor fi si multe scene de lupta,iar Virginia este perfecta din acest punct de vedere avand campuri de batalii istorice.

 Desi momentan este ocupat cu lansarile peliculelor War Horse si The Adventures of Tintin:Secret of the Unicorn,regizorul este foarte hotarat sa-si concentreze atentia pe realizarea pelicului,din distributia caruia mai fac parte actorii:Joseph Gordon-Levitt,Tommy Lee Jones,John Hawkes,Walton Goggins,James Spader si Sally Fried.

                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu