22.09.2011

Charlize Theron in Cities of Refuge

 Actrita va avea in Cities of Refuge un rol de detectiv,un thriller in care va avea rolul principal,dar in care va avea si rolul de producator,informeaza cei de la Deadline.

 Ea se afla acuma in negocieri pentru a intra in rolul unui detectiv care este trimis sa investigheze un caz extrem de misterios si anume o crima extrem de terifianta si o rapire care la prima vedere par total diferite de aparente,se arata in comunicatul celor de la Inferno Entertainment,aceasta fiind rezumatul scenariului creat de Brandon Willer.

 Acesta nu este primul film in care Charlize Theron apare in postura de producator,pentru ca ea a mai purtat aceasta titulatura si in peliculele Monster,Sleepwalking si viitorul film Young Adult.

 Ea filmeaza acum pentru Snow White and the Huntsman,unde are rolul reginei malefice si la Prometheus,pelicula cu trimitere directa la Alien a lui Ridley Scott,iar orarul ei mai cuprinde printre altele continuarea la Mad Max intitulata Fury Road la care va incepe productia in primavara lui 2012.

 Americani o vor putea vedea pe actrita in comedia cu tente dramatice intitulata Young Adult care apare pe 2 decembrie.

                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu