14.09.2011

Star Trek 2


 Cei de la Variety ne informeaza ca etapa amanarilor si incertitudinii pentru Star Trek 2 ,a trecut iar regizorul J.J. Abrams si-a confirmat participarea la filmarile care sunt programate sa inceapa in aceasta iarna.

 Este al 12-lea film din franciza Star Trek,al carui debut pe marile ecran sa consumat in anul 1979 si este al doilea film regizat de catre J.J. Abrams si imaginat de catre scenaristii Alex Kurtzman si Robert Orci,de asemenea scenaristi la peliculele Zombieland si Transformers,fiind ajutati de data aceasta si de Damon Lindelof-LOST,Cowboys&Aliens.

 Kurtzman recent a terminat lucrul la pelicula Welcome to People,fiind consemnat debutul sau regizoral,iar acuma atentia sa a trecut la Star Trek 2,iar cei de la Paramount trebuie sa stabileasca o data de lansare a productiei,dupa ce debutul pe marile ecrane pentru vara viitoare a fost amanat,fiind inlocuit cu G.I. Joe:Retaliation.

 Pentru Star Trek 2,J.J. Abrams va lucra cu Zoe Saldana,Karl Urban,Chris Pine,Simon Pegg,Zachary Quinto,Jonh Cho si Anthony Yelcin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu