15.09.2011

Jeff Bridges si Ryan Reynolds in R.I.P.D.


 Au aparut primele imagini cu pelicula R.I.P.D.,pelicula de actiune care este bazata pe benzile desenate ale celor de la Dark House,care acuma este in productie in Boston,de unde au sosit si primele imagini de la filmari,publicate pe situl celor de la Celebuzz.

 Ryan Reynolds si Jeff Bridges sunt actori principali ai acestei comedii politiste de actiune,actorul din True Grift,are mai degraba o infatisare de Don Quijite,alaturi de Kevin Bacon care este antagonistul principal.

  Povestea peliculei are in centru doi politisti-unul trimis recent in lumea de dincolo,care ar face orice numai pentru a reveni la viata alaturi de sotia lui si de partea cealalta un pistolar batran mort de sute de ani.

 Ei se alatura R.I.P.D.-Rest in Peace Department,care este un departament de politie al carui unic scop este acela de a se lupta cu spiritele care nu vor sa paraseasca lumea reala,iar tanarul politist se alatura si el dar unicul lui scop este acela de-al gasi pe ucigasul lui Bacon.

 Filmul este regizat de catre Robert Schwentke-Red,dupa un scenariu scris de catre Phil Hay si Matt Manfredi-Aeon Flux si Clash of the Titans.

 Pelicula va avea lansarea undeva in vara anului 2013. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu