27.08.2011

Seriale noi

Din toamna,televiziunile din Statele Unite isi pregatesc terenul pentru noi seriale,titluri care ar putea aduce din nou telespectatori in fata micilor ecrane dupa o vara plina de reluari.

Primul este Little in Common si va fi difuzat de cei de la Fox.
Serialul ne-o arata pe Heather Graham la prima ei experienta in fata micilor ecrane,iar ea va interpreta alaturi de Rob Corddy un cuplu care se muta din California in Texas,iar imediat ce se instaleaza in noua lor casa vor fi asaltati de vecinii care mai de care mai trasniti.

Al doilea serial se numeste Alcatraz,din nou productie Fox,care spune povestea celebrei inchisorii Alcatraz,acest serial fiind creat de catre J.J.Abrams,omul din spatele serialului Lost.
Povestea serialului va consta in incercarea unei politiste de a rezolva o crima,dar toate indiciile o duc spre un detinut care a decedat acu 20 de ani.Sau nu?

Al treilea serial se numeste Terra Nova si este produs de studiorile Fox,iar el spune povestea unui grup de oameni care calatoreste in trecut,ajungand in era dinozaurilor.
Bineinteles,serialul este mult mai complicat decat pare la prima vedere,fiidca exista si sustinatori dar si sabotori.

Al patrulea serial se numeste Best Friends Forever si este produs de catre cei de la NBC si spune povestea a doua foarte bune prietene, care sunt nevoite sa se mute impreuna dupa ce divorteaza.
Cele doua se vor trezi in tot felul de intamplari haioase si nu vor ezita in fel si chip ceea ce tocmai li sa intamplat.

Ultimul serial este Firma,produs de catre cei de la NBC.
Serialul spune povestea petrecuta la aproximativ 10 ani,dupa ce avocatul Mitch colaboreaza cu cei de la FBI pentru a aduce in fata justitiei o firma de avocatura care are stranse relatii cu mafia.
In rolul principal va fi Josh Lucas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu