28.08.2011

Horizons



Horizons este adaptat dupa romanul grafic Oblivion,iar ideea proiectului ii apartine lui Joseph Kosinski si spune povestea unui soldat interpretat de Tom Cruise,care traieste pe o Terra post-apocaliptica,unde civilizatia umana a fugit de radiatiile care exista pe pamant si traiesc deasupra norilor.

Singurii care traiesc pe Terra in ciuda radiatiilor sunt asa-zisi gunoierii ai civilizatiei,care colecteaza artefacte antice ilegal,de pe o Terra distrusa si poluata de o rasa extraterestra.

Insa cand tanarul soldat,singura lui misiune fiind aceea de a repara dronele avariate,el gaseste o nava prabusita si o femeie frumoasa si misterioasa,iar de aici incolo lucrurile se vor complica.
Ei vor porni intr-o calatorie plina de romantism,aventura si pericole foarte mari,doar ca la sfarsit ei se afla ca Terra nu era exact asa cum ei o stiau.

Pentru ca rolul principal este deja detinut de catre Tom Cruise,deja se cauta o partenera pentru aceasta si care poate sa faca fata provocarilor actoricesti ale acestui proiect.

Sunt 5 actrite planificate pentru a da probe pentru rolul feminin din sf-ul Horizons iar aceastea sunt:

Olga Kurylenko,care este cunoscuta publicului din pelicula ca:Hitman,Quantum of Solace,sau Centurion.

Olivia Wilde cunoscuta din serialul House MD si din filmul recent Cowboys and Aliens.

Naomi Rapace este foarte cunoscuta pentru rolul din The Girl with a Dragon Tatoo si care va aparea in Sherlock Holmes:A Game of Shadows,dar si in filmul Prometheus.

Jessica Chastain, cea care a fost vazuta in Tree of Life.

Brit Marling,ce joaca in recentul Another Earth.

Pelicula are lansarea progranata pentru data de 19 iulie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu