08.08.2011

Rise of the Planet of the Apes este lider in box-office


Maimutele au luat cu asalt in acest weekend cinematografele americane aducand pelicului Rise of the Planet of the Apes suma de 54 de milioane de dolari la doar 3 zile de la lansare conform Box-Office Mojo.

Aceasta pelicula are la baza filmul clasic realizat in anul 1968 avand regizor pe Rupert Wyatt dand o perspectiva moderna a acestei povesti,actiunea avand loc de data aceasta in San Francisco.

James Franco este in acest film un om de stiinta care incearca sa obtina un leac impotriva Alzheimer-ului de care sufera tatalui lui si iubita lui din acest film Freida Pinto filmul il are ca personaj principal pe Cezar o maimuta pe care doctorul testeaza leacul,el devenind conducatorul revolutiei maimutelor el atragand in cinema in prima zi de lansare suma de 19,5 milioane de dolari depasind asteptarile producatorilor.

Insa acelasi lucru nu il putem spune despre filmul The Change-up comedia avandu-i pe Ryan Reynolds si Jason Bateman intrata direct pe locul 4 acesta incasand suma de 13,5 milioande de dolari iar pana a depasi bugetul de 52 de milioane de dolari mai au un drum lung de parcurs.

The Smurfs ocupa si saptamana aceasta acelasi loc 2 cu suma de 21 de milioane de dolari urmat fiind de Cowboys end Aliens liderul de saptamana trecuta incasand in aceasta saptamana suma de 15,7 milioane de dolari.Captain America ocupa locul 5 cu suma de 13 milioane de dolari,incasarile scazand la jumatate in aceasta saptamana.

Locul 6 este ocupat de Harry Potter and the Deathly Halllows partea 2 incasand suma de 12,16 milioane de dolari.Pe locul 7 se afla Crazy,Stupid,Love cu suma de 12,10 milioane de dolari,Friends with Benefits cu suma de 4,7 milioane de dolari,Horrible Bosses cu suma de 4,6 milioane de dolari si Transformers:Dark of the Moon cu suma de 3 milioane de dolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu