07.08.2011

Conan Barbarul 3D



Astazi voi scrie despre noua ecranizare a lui Conan Cimerianul sau Conan Barbarul cum multi dintre voi il cunoasteti.Acest film este cel care i-a adus celebritatea lui Arnold Schwarzenegger in rolul lui Conan in cele doua filme:Conan Barbarul din anul 1982 si Conan Distrugatorul din anul 1984.

Filmul Conan Barbarul 3D reia aceeasi poveste si anume ca micul Conan este martor la uciderea tatalui sau de catre Khalar Zym si calaii lui si distrugerea totala a satului sau. Conan nu viseaza decat un singur lucru si anume acela de-a se razbuna pentru moartea tatalui sau.

El devine pe rand borfas,pirat si nu il cele din urma un mare razboinic care va intra in legenda.Pornit pe un drum unde legea este de mult depasita Conan va trebui sa treaca prin multe pericole pana sa ajunga la Khalar Zym.Pericolele sunt reprezentate de monstri,calaii lui Khalar si de temuta vrajitoare Marique.

Actorii distribuiti in acest film sunt urmatorii:Jason Momoa in rolul lui Conan cunoscut din serialele Stargate:Atlantis si din Game of Thrones unde il interpreteaza pe Khal Drogo.In rolul Tamarei a fost distribuita actrita Rachel Nichols cunoscuta publicului larg din peliculele:The Woods,P2,G.I.Joe:The Rise of Cobra si Meskada.

In rolul lui Corin a fost ales Ron Perlman un actor cu foarte multa experienta cunoscut publicului din cateva pelicule pe care le voi enumera:Enemy At The Gates,Blade 2,Hellboy 1 si 2,In the Name of The King,Outlander si Season of The Witch.

In rolul temutei vrajitoare Marique a fost aleaasa Rose McGowan cunoscuta din filme ca:The Black Dahlia;Planet Terror si in noua pelicula Red Sonja.

Iar ultimul in aceasta lista este Khalar Zym care este interpretat de Stephen Lang cunoscuta publicului larg mai ales din filmul Avatar unde interpreteaza rolul colonelui Quaritch.

Va vom prezenta un super poster cu filmul si un trailer a ceea va fi Conan Barbarul 3d.

Premiera in Romania va avea loc incepand cu data 19 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu