02.08.2011

Regizorul pelicui Fast Five,in discutii pentru Die Hard 5


Regizorul Noam Murro a fost unul din multele nume vehiculate de studiorile Fox pentru a regiza pelicula Die Hard 5,insa aceasta a refuzat pentru a se putea concentra pe prequelul de la 300 care se numeste Battle of Artemisia.

Potrivit celor spuse de Collider,cei de la Foxc nu vor sa mai amane realizarea acestui film si au luat in considerare cateva anume:Joe Cornish care a regizat Attack the Block,Nicolas Widding Refn care a regizat Drive si Justin Lin care a regizat Fast Five pentru a se apuca d munca la noul Die Hard,insa cei cei numiti mai devreme sunt intr-o competitie acerba si cu John Moore care a regizat pelicule precum Max Payne;Behind Enemy Lines si remake-ul la Omen insa totul depinde de decizia lui fiidnca oferta ia fost facuta de cei de la Fox.

Insa ceea ce este sigur este aceea ca peste cateva saptamani va avea loc o intalnire a studiorilor cu potentiali regizori si numai atunci vom sti sigur care va fi regizorul lui Die Hard 5 iar de notat ar mai fi ca regizorii Justin Lin cat si Nicolas Winding Refn sunt ocupati cu alte proiecte iar mai mult ca sigur ei nu vor da curs ofertei.

Refn va incepe lucrul la un nou proiect numit Only God Forgives ce il avea ca protagonist pe Ryan Gosling urmand ca apoi sa se apuce de Logan's Run,iar Justin Lin este atasat unui nou film din seria Terminator.

Noul scenariu al filmului Die Hard 5 il avea in rol principal tot pe acelasi John Mclane care de aceasta data va fi trimis in Rusia alaturi de fiul sau unde sunt atraasi intr-un asa numit''conflict cu unele grupuri de influente locale''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu