01.08.2011

Cowboys and Aliens,la egalitate cu animatia The Smurfs


Avem primele rezultate ale incasarilor din weekendul trecut,iar primele cifre arata clar o egalitate aproape perfecta diferenta facand-o doar cateva sute de bilete ale celor care au vizionat in cinema.Este vorba despre filmul Cowboys and Aliens care un western sf avand in roluri principale actori ca Daniel Craig;Harrison Ford si Olivia Wilde care a incasat aceeasi suma ca si animatia The Smurfs si anume:36,2 milioade de dolari.

Insa pelicula Cowboys and Aliens mai are insa de parcurs un drum foarte lung pana a-si realiza bugetul care a insumat suma de 163 de milioane,iar incepand de saptamana viitoare va avea loc lansarea peliculei Rise of the Planet of the Apes iar acest lucru va pune in dificultate Cowboys and Aliens in a-si realiza bugetul.

Insa pelicula The Smurfs are toate sansele in a-si depasi bugetul care a insumat suma de 110 milioane deoarece tot restul verii filmul nu se va confrunta cu vreun contracandidat la sectiunea animatie-familie.

Captain America,care a ocupat locul 1 saptmana trecuta a avut o cadere de doua pozitii clasandu-se pe locul 3 cu suma de 24,9 milioane de dolari scaderile sale insumand 62 de procente.

Pe locul 4 se claseaza pelicula Harry Potter and the Deathly Hallows partea a 2-a care a incasat suma de 21,9 milioane de dolari.Cu suma totala de 963,8 milioane de dolari incasati in toata lumea,aceasta va depasi cat de curand suma incasata de Harry Potter and the Sorcerer's Stone care a incasat suma de 974,8 milioane de dolari iar astfel va intra intr-un top select al filmelor care au incasat peste un miliard de dolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu