10.08.2012

Saoirse Ronan intr-o drama istorica

 
                                                       
   Putere,intrigi,politica,legaturi amoroase si spectaculoase costume de epoca,acestea sunt ingredientele de care va avea parte actrita Saoirse Ronan,care va fi distribuita de studiorile Working Title in drama istorica Mary Queen of Scots.

      Potrivit celor de la Deadline,actrita in varsta de 18 ani va avea partitura reginei incoronata din fasa a Scotiei,care in anul 1558,la varsta de numai 16 ani se va casatori cu viitorul rege al Frantei,Francis al 2-lea,dar dupa un 1 an ramane vaduva,ea isi va uni destinele cu Henry Stuart,unul din verii ei primarii,ucis si el la numai 2 ani de la casnicie.

      Cea de-a treia casnicie a reginei nu va fi nici aceasta de bun augur,sotul ei fiind acuzat de complot impotriva lui Henry,iar in urma unei revolte,aceasta va fi intemnitata si va abdica,cerand tronul primul ei nascut,James.

       Aceasta ulterior,va cauta adapost la verisoara ei in Anglia,Elizabeth,iar dupa 18 ani petrecuti in custodia acestora,ea va fi executata sub acuzatia de tradare prin intentia de a o ucide pe regina.

       De scenariu se va ocupa Michael Hirst,iar actrita a incheiat de curand filmarile la The Host si Byzantium.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu