05.07.2012

Prima poza oficiala din Elysium,cu Matt Damon in rol principal

 
                                                       
      Pelicula SF scrisa si regizata de catre Neill Blomkamp-District 9,a carei lansare este programata pentru anul viitor,mai exact in primavara,si-a inceput campania de promovare printr-o prima imagine oficiala,publicata de catre site-ul Entertainment Weekly.

     Imaginea ni-l arata pe protagonistul principal Matt Damon,intr-o scena de lupta captivanta,menita sa garanteze intentisatea actiunii filmului,iar povestea peliculei se invarte in anul 2159,in care lumea s-a schimbat radical,si in care exista 2 clase sociale aflate la poli opusi.

     Bogatii,numiti Coordonatorii,sunt cei care au tehnologia bio-genetica si traiesc intr-o colonie luxurianta spatiala numita Elysium,in timp ce restul oamenilor se inghesuie pe un Pamant ruinat,murdar si suprapopulat.

      Insa pentru a mentine stilul de viata al populatiei de pe Elysium,un reprezentant al guvernului va face tot posibilul pentru a impiedica migrarea oamenilor,care incerca,prin toate mijloacele,sa se infiltreze in colonie.

       Fortat de imprejurimi,fostul detinut Max aka Matt Damon va accepta o misiune periculoasa,de care nu va depinde doar viata lui,ci si restabilirea celor 2 clase sociale.

        Pelicula va avea premiera in Romania pe data de 1 martie 2013,ii mai are in distributie pe Jodie Foster,Alice Braga,William Fichtner si Diego Luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu