23.07.2012

Harrison Ford si Liam Hemsworth in Paranoia

   
                                                                 
      Sinopsul peliculei Paranoia in care joaca Harrison Ford si Liam Hemsworth a fost lansat in acest weekend,informeaza cei de la Deadline,in care se anunta si inceperea filmarilor dar si data de lansare fiind 27 septembrie 2013.

       In aceasta pelicula Adam Cassidy aka Liam este un tanar ambitios in telecomunicatii care incearca sa obtina un post mai bun in giganta companie Wyatt Corporation,insa reuseste in schimb sa o dea in bara,iar greseala lui nu va ramane fara urmari.Seful cel mare il obliga sa devina spion in companie,condusa de catre mentorul lui Wyatt,Jock Goddard aka Ford.

        Adam va descoperi in curand ca are sanse sa urce treptat pe scarile unei vieti de vis,avand la dispozitie vechi saloane de intruniri,cluburi luxoase,masini exotice etc.

         Insa cu toate aceastea el nu este decat un pion in jocul de putere a lui Wyatt si va trebuie sa scape cumva de jocul lui,care nu se va inapoi de la absolut nimik,chiar si crima pentru a adjudeca premiu cel mare.

          Din distributia peliculei mai fac parte Gary Oldman,Amber Heard,Josh Holloway si Richard Dreyfuss,dupa un scenariu al lui Jason Dean Hall si Barry Levy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu