09.07.2012

The Amazing Spider-Man incasari nu foarte spectaculoase

   
                                                   
      Reboot-ul aventurilor lui Spider Man in versiunea lui Marc Webb, a avut succesul asteptat la box-office,insa nu a ridicat suma mare incasata de catre filmele anterioare ale lui Sam Raimi,iar pelicula a sarit direct pe primul loc,in vreme ce celelalte pelicule lansate la acest sfarsit de saptamana nu au impresionat deloc.

     Potrivit Box-Office Mojo,pelicula a incasat in weekend suma de 39 de milioane de dolari,iar de la lansarea de marti s-a totalizat suma de 140 de milioane de dolari.

     Noua pelicula regizata de Oliver Stone,Savages a intrat pe locul 4,cu suma de 16 milioane de dolari,asta la un buget de 50 de milioane de dolari,desi in ciuda unor nume precum Salma Hayek,Benicio del Toro,John Travolta,Taylor Kitsch,este posibil ca cei de la Universal sa nu aibe prea mare castig cu aceasta pelicula.

      Documentarul Katy Perry:Part of Me s-a clasat direct pe locul 8,cu suma de 7,1 milioane de dolari.

       Pe locurile 2 si 3 gasim Ted-32,5 milioane,Brave-20 de milioane,locul 5 este ocupat de Magic Mike-16 milioane,Tyler Perry's Madea's Witness Protection-10,2 milioane,Madagascar 3:Europe's Most Wanted-7,7 milioane,Moonrise Kingdom-4,6 milioane,To Rome With Love-3,2 milioane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu