04.06.2012

Snow White and the Huntsman,lider in Box-Office

  
                                                    
   Ce-a doua adaptare a povestii fratilor Grimm din acest an,Snow White and The Huntsman,a reusit sa ocupe primul loc in box-office cu suma de 56 de milioane de dolari,insa va avea mult de munca pentru a depasi bugetul alocat care a insumat suma de 170 de milioane de dolari,iar incasarile la nivel global a insumat suma de 95,6 milioane de dolari.

    Pe locul 2 gasim Men in Black 3,cu suma de 29,3 milioane de dolari,iar incasarile la nivel global au insumat suma de 387 de milioane de dolari.

    Locul 3 este ocupat de catre The Avengers cu suma de 20,3 milioane de dolari,suma incasata pe teritoriul nord-american-553 de milioane de dolari,dar si in la nivel global-1,355 de miliarde de dolari.

   Locurile 4 si 5 revin Battleship-4,8milioane de dolari si The Dictator-4,7 milioane de dolari,in timp ce in jumatatea inferioara a clasamentului gasim The Best Exotic Marigold Hotel-4,6 milioane de dolari,What to Expect When You're Expecting-4,4 milioane de dolari,Dark Shadows-3,8 milioane de dolari,Chernobyl Diaries-3 milioane si ultimul loc revenindu-i peliculei For Greater Glory-1,8 milioane de dolari.


                                 

Un comentariu: