24.05.2012

Sinopsul Pacific Rim,pelicula SF regizata de catre Guillermo Del Toro

  
                                                       
     Despre pelicula SF Pacific Rim,in care niste roboti gigantici lupta impotriva unor monstri uriasi,aceasta lupta se produce pe fondul unei invazii extratereste pe care omenirea se straduieste din toate rasputerile sa o respinga,despre acest film nu s-a mai aflat nimic de anul trecut.

      Insa,astazi compania care produce filmul,si anume Warner Bros a dat publicitatii sinopsul filmului,cu putine detalii care ne dezvaluie amploarea proiectului lui Guillermo Del Toro. 

      ''Cand legiuni de creaturi monstruoase,care se numesc Kaiju,se vor ridica din mare,va incepe un razboi care va lua vieti a milioane de oameni si va consuma ultimele resurse ale umanitatii,iar pentru a tine piept acestor monstri,vor fi creati niste roboti speciali,numiti Jaegeri,care vor fi controlati de 2 piloti ale caror minte va fi conectata la o punte neurologica''.

      ''Ramasi fara solurii,conducatorii oamenilor se vor decide sa apeleze la 2 persoane care nu par deloc a niste eroi,unul din ei fiind un pilot iesit din mana si un incepator,despre care nimeni nu stie nimic,iar impreuna acestia reprezinta ultima speranta a omenirii in acest razboi''.

        Pelicula care va avea premiera in vara lui 2013,ii are in distributie pe Charlie Hunnman,Rinko Kikuchi,Idris Elba,Ron Perlman dar si pe Charlie Day.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu