03.04.2012

The Hunger Games in continuare lider

 
                                                  
   Katniss,eroina universului post-apocaliptic al Panem-ului nu a putut fi detronata nici in acest weekend,iar la suma record pe care a inregistrato pana in acest moment,se mai adauga inca 61,1 milioane de dolari.

    Celelalte pelicule Wrath of the Titans si Mirror,Mirror au fost invinse de catre gladiatori moderni din Hunger Games,zeii intrand in top pe locul 2 cu suma de 34,2 milioane de dolari,iar locul 3 fiind ocupat de catre Mirror,Mirror cu suma de 19 milioane de dolari,o suma extrem de mica fata de investitia celor de la Relativ Media care au investit in film suma de 85 de milioane de dolari.  

    Locul 4 este ocupat de catre 21 Jump Street-15 milioane,fiind urmat de The Lorax-8 milioane,John Carter-2 milioane,Salmon Fishing in The Yemen-1,2 milioane care a ajuns abia dupa 4 saptamani de la lansare in top 10 al incasarilor.

   Pe locul 8 gasim Act of Valor-1 milion de dolari,A Thousand Words-0,9 milioane de dolari,iar ultimul loc este ocupat de catre Journey 2:The Mysterious Island-0,8 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu