17.04.2012

The Hunger Games in continuare lider in Box-Office

    
                                                   
     Trei noi pelicule au intrat la acest sfarsit de saptamana in Box-Office,insa nici unul din cele 3 noi pelicule nu a reusit sa depaseasca The Hunger Games,fiind ce-a de-a patra saptamana ca lider,iar ultimul film care a reusit aceasta performanta este Avatar.

      Iar potrivit Box-Office Mojo,pelicula a reusit sa stranga peste 531 de milioane de dolari incasati in toata lumea,productia filmului costand doar 78 de milioane de dolari.

     Pe locul 2 a intrat The Three Stooges,iar la un buget de doar 35 de milioane de dolari,a reusit sa obtina din incasari suma de 17,1 milioane de dolari,arata ca filmul are mari sanse sa devina profitabil.

     Locul 3 este ocupat de Cabin in the Woods care a strans suma de 14,9 de milioane de dolari incasari,avand un buget de 45 de milioane de dolari.

     Ultima pelicula intrata a fost Lockout,care a incasat suma de 6,3 milioane de dolari.

     Titanic 3D  a coborat saptamana asta pe locul 4,care a incasat suma de 11,6 milioane de dolari.

     Pe 5 se afla American Reunion-10,7 milioane de dolari,urmat de Mirror,Mirror-7 milioane de dolari,Wrath of The Titans-6,9 milioane de dolari,21 Jump Street-6,8 milioane de dolari,iar ultimul loc The Lorax-3 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu