07.04.2012

The Hunger Games a ajuns la 400 de milioane de dolari incasati,dar isi pierde regizorul

                                        
  Gary Ross,care este co-scenaristul si regizorul lui The Hunger Games,nu va lucra si la continuarea francizei,Catching Fire,informeaza cei de la The Playlist. 

   Desi ultimele stiri afirmau ca regizorul se afla in negocieri cu cei de la studiourile Lionsgate,aceasta a decis pana la urma sa paraseasca proiectul,motivul fiind unul simplu,acela de a se implica in alte proiecte,si in alt gen de film.

  Pelicula a ajuns in acest moment la suma de 400 de milioane de dolari incasati in toata lumea,iar Ross se va alege cu 5 procente din profitul filmului,plus cele 3 milioane primite pentru regie.

   Pentru a nu se amana data de lansare pentru Catching Fire,cei de la studiorile Lionsgate trebuie sa caute extrem de repede un inlocuitor pentry Ross,insa au existat si unele probleme pentru actrita Jennifer Lawrence,ea avand un program extrem de incarcat,insa aceste probleme au fost rezolvate prin mutarea datei de filmare pentru X-Men unde are partitura lui Mystique in luna ianuarie 2013,pentru a-i permite actritei sa filmeze pana atunci pentru Catching Fire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu