26.03.2012

The Hunger Games,lider extrem de detasat la Box-Office

                                                           
  Mult anticipata lansare a peliculei The Hunger Games,care este adaptarea cartii lui Suzanne Collins,care da startul unei noi trilogii,a debutat intr-un stil foarte mare in cinematografele de peste ocean.

   Potrivit ultimrlor stiri lansate de catre Box-Office Mojo,pelicula a atins suma de 70 de milioane de dolari in prima zi de lansare,ajungand la final de weekend la suma totala de 155 de milioane de dolari,iar astfel pelicula isi asigura un loc 3 in topul celor mai bune debuturi din toate timpurile,fiind devansate decat de The Dark Knight-158,4 milioane de dolari si de Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2-169,2 milioane de dolari.

   Liderul saptamanii trecute,21 Jump Street a ocupat locul 2 cu suma de 21,3 milioane de dolari.iar pe locul 3 gasim animatia The Lorax-13,1 milioane de dolari.

   John Carter s-a clasat pe locul 4 cu doar 5 milioane de dolari,iar suma totala obtinuta pana acuma este de 234 de milioane de dolari,insa costurile productiei s-au ridicat la suma de 250 de milioane de dolari.

   Pe locul 5 gasim Act of Valor-2 milioane,fiind urmat de Project X-1,95 milioane,A Thousand Words-1,9 milioane,October Baby-1,7 milioane,Safe House-1,3 milioane si Journey 2:The Mysterious Island.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu