20.02.2012

Safe House ocupa primul loc in Box-Office in fata lui The Vow

 
                                                       

  Desi sfarsitul de saptamana se anunta a fi unul sub semnul iubirii cu pelicula The Vow,iata ca thriller-ul Safe House care ii are in rolurile principale pe Denzel Washington si Ryan Reynolds a reusit,intr-un final sa ocupe primul loc in Box-Office Mojo.

  Pelicula a reusit sa incaseze suma de 23,9 milioane de dolari,iar pe doi a fost urmat de pelicula The Vow care a incasat suma de 23,6 milioane de dolari.

  Pe locul 3 gasim Ghost Rider:Spirit of Vengeance cu Nicholas Cage in rolul principal a incasat suma de 22 milioane de dolari.

  Locul 4 gasim Journey 2:The Mysterious Island care a avut incasari de 20 de milioane de dolari,reusind sa stranga pe intreg globul suma de 181 de milioane de dolari.

  Pelicula This Means War a intrat direct pe locul 5 care a avut incasari de 17,5 milioane de dolari,iar ce de-al treilea debut al saptamanii The Secret World of Arrietty care a avut incasari de 6,4 milioane de dolari.

  Iar topul continua cu Star Wars:Episode 1-The Phantom Menace-7,8 milioane de dolari,Chronicle-7,5 milioane de dolari,The Woman in Black-6,6 milioane de dolari,iar ultimul loc este ocupat de The Grey-3 milioane de dolari.

                                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu