25.02.2012

Noul Robocop?

                                                               

  De foarte multi ani se afla in lucru un reboot al francizei SF Robocop regizata prima data de Paul Verhoven in anul 1987,iar acuma pe postul de regizor se afla Jose Padilha-Elite Squad,si se pare ca si-a gasit si actorul pentru rolul principal,iar potrivit celor de la Deadline,in rolul lui Robocop il putem vedea pe Joel Kinnaman,care este vedeta serialului The Killing.

   Desi,in foarte multe cazuri cand o pelicula se relanseaza in patria filmului,primii actorii sunt propusi cei cu un nume foarte greu in industria filmului,iar ultimul zvon la dat drept propus pe Russel Crowe,dar iata ca un nume nou a fost acceptat de producatori.

   Chiar daca actorul nu a aparut in prea multe pelicule,se pare ca a reusit sa castige increderea producatorilor dupa aparitii sumare in peliculele Safe House,The Girl With The Dragon Tattoo,The Darkest Hour si The Killing.

    Scenariul rebotului a fost descris ca o poveste intunecata la inceputuri,care va face legatura intre impuscarea lui Murphy si transformarea lui ca robot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu