06.02.2012

Chronicle si Woman in Black invingatoare la Box-Office

 
                                       
  Cele 2 nou intrate pelicule in Box-Office au reusit sa stranga peste 20 de milioane de dolari incasari,desi in acest weeend a fost Super Bowl,iar aceste 2 pelicule sunt primele care au reusit sa stranga peste 15 milioane de dolari dominata de finala campionatului de fotbal american.

   Potrivit Box-Office Mojo,primul loc a fost ocupat de Chronicle cu incasari de 22 milioane de dolari,fiind urmat indeaproape de Woman in Black,care a ocupat locul 2 cu incasari de 21 de milioane de dolari.

  Locul 3 este ocupat de The Grey,care este fostul lider cu incasari de 9,5 milioane de dolari,urmat fiind de o alta pelicula debutanta si anume Big Miracle cu incasari de 8,4 milioane de dolari.

  Locul 5 gasim Underworld:Awakening-5,6 milioane de dolari,clasamentul fiind continuat de One for the Money-5,2 milioane de dolari,Red Tails-5 milioane de dolari,The Descendants-4,6 milioane de dolari,Man of the Ledge-4,6 milioane de dolari,iar ultimul loc este ocupat de ExtremelyLoud&Incredibily Clouse-3,9 milioane de dolari.


                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu